Brandend Maagzuur Behandeling, Antalya, Turkije

Zwaarlijvigheidskliniek, Zwaarlijvigheidscentrum, Antalya, Turkije

Brandend Maagzuur Behandeling, Antalya, Turkije, 

Zwaarlijvigheids kliniek, Zwaarlijvigheids centrum, Antalya,

Turkije.

De reflux behandeling wordt uitgevoerd in Antalya in de Obesitas Kliniek, laparoscopisch. brandend maagzuur behandeling, kosten, prijzen.

 

Een brandend maagzuur behandeling, reflux behandeling komt vooral met zeer ernstige brandend maagzuur, die is teistert de getroffen persoon voor een lange tijd en op geen enkele rekening.

Behandelingsmethoden, voor gebruik. Het kan niet alleen de patiënt van zijn klachten verlichten, maar ook een einde maken aan de bijbehorende psychologische stress.

Het dagelijks leven lijkt dan vaak een onoverkomelijk obstakel en de mentale toestand is vaak aangetast. Een reflux operatie kan deze patiënten een stukje van de kwaliteit van leven te geven.

 

Wat gebeurt er tijdens reflux chirurgie?

Het primaire doel van reflux chirurgie is om te voorkomen dat het pad van maagzuur uit de maag in de slokdarm. Deze inspanning is niet alleen gericht tegen de acute symptomen die een onbehandelbare reflux met zich meebrengt, maar vooral tegen de gevolgen op lange termijn.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, hebben artsen antirefluxplastie ontwikkeld, d.w.z. chirurgische technieken tegen optredende reflux. Dit zorgt ervoor dat ingenomen voedsel zoals gewoonlijk door de slokdarm kan gaan, om vervolgens te worden verpletterd en gebruikt in het spijsverteringskanaal. De chym vult het bovenste deel van de maag, maar dit gebied breidt uit en vernauwt zo de overgang van de slokdarm naar de maag. Het effect: een terugstroom van de maaginhoud is nauwelijks meer mogelijk.

De meeste patiënten hebben achteraf geen of nauwelijks last van vervelend brandend maagzuur.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02

  

BMI calculatore

 


 

Contact opnemen met:

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.